



## Summit on Transforming Veterans' Care: Patient and Care Coordination Wednesday, June 10, 2015

The Office of the National Coordinator for Health Information Technology

8:15AM	Meet in Lobby of Patriots Plaza building, Go through Security
8:30AM-8:45AM	<b>Team Building, 15 min</b> <i>Leila Samy</i> , Rural and Veteran Health, US Department of Health and Human Services, Office of the National Coordinator for Health IT <i>Adam Bluth</i> , Office of Rural Health, US Department of Veterans Affairs
8:45AM-9:30AM	Community Engagement, 45 min All, moderated by Dr Carolyn Turvey, PhD, VIECC, Iowa City VA Health Care System, University of Iowa Dawn Klein, VIECC, Iowa City VA Health Care System, University of Iowa Leila Samy
9:30AM-10:15AM	<b>Veteran patient engagement and training, 45 min</b> All, moderated by Carolyn Turvey, Dawn Klein, Leila Samy
10:15AM-10:30AM	Break, 15 min
10:30AM-12:00PM	Breakout Sessions, 1 hr 30 min
	<ul> <li>VA Staff Session: Veteran Initiated Electronic Care Coordination (VIECC)</li> <li>Carolyn Turvey</li> <li>Dawn Klein</li> <li>Data collection</li> <li>Evaluation</li> </ul> Community Partners' Session <ul> <li>All, moderated by Leila Samy and Adam Bluth</li> <li>Operationalizing and scaling VIECC projects</li> <li>Working with opportunities within the VA (e.g., VLER, MyHealthe/Vet, VIECC, Choice) to improve care for Veterans</li> <li>2015 and 2016 goals</li> </ul>
12:00PM-12:30PM	Wrap-up, 30 min All

End of Meeting